Sånn er det i livet mitt i dag….:)

Noen ganger blir jeg rimelig oppgitt over meg selv, før jeg husker på alt jeg egentlig får til…. Det er mange som vet at jeg drikker for mye om kveldene for å unngå disse vooldsomme marerittene, og i perioder så tar jeg meg sammen, klarer å stå i smerten dagen derpå ved å leve i energiene fra nattens mareritt, og det er da jeg har såkalte H-dager. Eller Hvite dager som man sier, som betyr at da drikker jeg ingenting.. og lar marerittene komme som de kommer.

Jeg kaller det friminutt de kveldene jeg drikker, (nok en unnskyldning …) og jeg er god på å finne unnskyldninger, men har også innsett hvor jeg står i verden i forhold til meg selv. Som jeg sa til legen min: Jeg er alkis om natta og kunstner om dagen..:) Noen dager ere jeg fortvila over dette, og andre dager aksepterer jeg det fullt ut… sjekker verdier i kroppen jevnlig og har en åpen dialog med legen om dette. Nå har hun og meg funnet frem til en slags avtale for at jeg ikke skal gape over for mye av gangen, nemlig at jeg skal ha den ene uka med 3 kvelder hvite og neste uke skal jeg ha 2 kvelder hvite…. for å passe på kroppen min litt mer, også fordi når jeg blir litt fortvila så skal jeg plutselig slutte med absolutt alt… og det er «flinkpikesyndromet» som slår til…. og det nytter ikke i lengden for meg.

Jeg vet fra før at jeg trenger å skrive og å få satt ord på følelsene mine, så dette jeg skriver her er for at jeg skal begynne ett sted, og i dag har jeg fått til å dusje, gått tur med Leo, laget litt perlerier, og jeg har hatt to kvelder hvite etterhverandre, så kanskje det blir ett glass vin i kveld:) Ha en fin dag videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s