Drømmer , mareritt, verkstøy .

Jeg har mareritt nesten hver eneste natt, noen ganger klarer jeg å riste dem av meg på morgenen, andre ganger henger drømmene igjen utover dagen, og det eneste som hjelper da er å skrive det ned. De gangene jeg har mulighet for å ta meg ett glass vin på kvelden så har jeg veldig sjeldent mareritt. Alle mine drømmer foregår i en borg, noe en drømme-ekspert sa var fra druidenes tid, hvor jeg da var blitt innesperret i denne borgen, men nå er jeg ikke alltid innesperret inni borgen, men alt foregår rundt eller i denne borgen.

Denne borgen har flere elementer fra vår tid nå, fra ulike plasser jeg har bodd, ulike hendelser jeg har opplevet, som kommer igjen og igjen.

Jeg har det også sånn at jeg kan våkne om natta midt i ett mareritt, står opp, tar en røyk, drikker litt vann, ser på tv osv… alt for å slippe tak i  tanken og energiene fra drømmen, også legger jeg meg ned igjen og dermed drømmer jeg rett og slett bare videre på det samme mareritt eller drømm om det ikke er så heavy mareritt.

Jeg har drømt om denne borgen i hele mitt liv, starta når jeg kom i det siste fosterhjemmet, og jeg husker drømmen veldig tydelig, for da drømte jeg at det var en heks fra Donald-bladet som skulle ta meg, og hun løp etter meg, og jeg løp og jeg løp(jeg var 9 år ) men så kom jeg til å se meg over skuldra og den jeg fikk se da var min egen mor som kom etter meg, for hun var blitt til ei heks som var ond.

I drømmene bearbeider jeg tydeligvis mye, og en annen drøm jeg hadde på den tiden var at jeg var blitt stengt inne på en stor gård hvor husene dannet en firkant med små åpninger i midten, og inni her var det fosterfar nr 1 og meg, og han løp etter meg for å ta meg. og jeg løp og løp her også, også fant jeg på noe veldig lurt syntes jeg.. og det var å løpe som en mann , altså å ta veeeldig lange steg fremover, for da kunne jeg nesten letta fra bakken, men ikke helt, men da klarte jeg å være ett lite skritt foran ham hele tiden. (Realiteten var at det året jeg(vi ) bodde der så utsatte han meg for masse seksuelle overgrep som jeg ikke kom meg vekk fra samme hva jaeg gjorde)

Noen ganger føler jeg at jeg lever ett totalt todelt liv, ett lit på dagen, og ett liv på natta, og når disse to livene går inn i hverandre og jeg ikke helt klarer å riste av meg nettenes energi på dagtid, ja da er det jeg tar meg ett glass vin(en flaske) på kvelden, og jeg får ett pusterom og kan begynne på nytt igjen dagen etter.

Dette er ett av mine små verktøy jeg bruker for å kunne klare å finne det gode i livet, finne gleden i naturen, finne gleden ved å være sammen med dyr og folk, finne gleden ved de små ord i hverdagen, for igjen å kunne gi gleden videre i mine små kunstneriske utfoldelser:) Ha en fin dag med mange små gleder<3

Reklame

2 tanker på “Drømmer , mareritt, verkstøy .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s