Løvetannbarn :)

Dette er blomsten jeg og mange med meg er oppkalt etter:) Løvetanna sprenger asfalt og betong, opp mot sola, frem med bladene mot alle odds!

Ugress sier du?? ja nooen ser på oss som ugress, men det sier mer om dem enn om oss løvetannbarn 🙂

MOT ALLE ODDS strekker vi oss mot sola, vekk fra den betongen andre har lagt oppå oss, vi står fast og kommer oftest alene, står alene, går alene, lever alene og dør alene.

IKKE NØDVENDIGVIS ENSOM ..

Løvetannbarn har ogjerne en nerve i røttene som ingen kan ta fra dem, samme hvor mye du røsker opp en løvetann.. så vil det alltid være litt igjen som vi kan gi næring til for å vokse videre, til irritasjon for mange og glede for mange 🙂 Kaniner er f.eks veldig glad i løvannblader.. hehe

Om du tar en løvetann og legger den i vann så vil stilken krølle seg sammen til en liten ball for å beskytte selve blomsten, og jeg tror at vi løveannbarn gjør det samme, om noen prøver å røske oss opp med røttene, så vil vi krølle oss rundt vårt åndelige jeg for å kunne vokse ved en senere anledning.

Løvetannbarn er gjerne utskuddene, men hva er normaliteten uten utskuddene, vi må ha balanse, så jeg roper ett hurra for ALLE blomster i hagen min, både løvetann, roser som stikke, tynne skjøre blomster , fete store blomster, de grå og de fargerike, avskårne og med røtter, vinterblomster og sommerblomster.

Akkurat nå gleder jeg meg over løvetanna som dukket opp i hagen min i dag, for da vet jeg at de andre kommer sakte men sikkert til de også:) Ha en strålende dag:)

Image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s