Hverdagens MAGI og ENGLER

Jeg og søsteren min søkte her på facebook om noen hadde en hytte å låne bort, og da var det jammen en engel som dukket opp og ville låne bort hytta si i Telemark ❤ (Jeg er fortsatt stum av at det finnes så mange engler .. være seg perle-engler, søster-engler , hverdagsengler eller hytte-engler:) Det tar sin tid inni meg å forstå og la det synke inn.. og jeg er bare ydmyk:)

Dette er ikke en såkalt vanlig hytte, men en hytte på en gammal gård som blir drevet som besøksgård med en vannvittig natur rundt og masse ulike dyr som man kan hilse på /være litt sammen med, og man kan kjøpe egg osv fra gården:) Dette er da en av de englene som bor der som har tilbudt meg, søster og hennes tre barn å låne hytte i påsken. Bare fantastisk:)

Magi i hverdagen!

For noen år siden når jeg var 16 år )nå er jeg snart 50 år) så måtte jeg rømme vekk fra en mann som hadde holdt meg innestengt i 5 døgn og hadde voldtatt meg på alle måter, og når jeg endelig klarte å rømme så fikk jeg muligheten til å komme til en bondegård i Hedmarken som kaltes Grønli Miljøsenter, og det var ett bruk som ble drevet på en gammaldags måte, med hest og kjerre, og jeg jobbet der etter at jeg hadde kommet meg litt, så fikk jeg lov til å jobbe der, hvor vi tok imot ungdom fra Oslo og omegn som ikke hadde noen ferimuligheter,, eller de var det barnevernet kalte oss: vanskeligstilte unger.

Det var det første positive som hadde hendt meg på mange år, (jeg mener det) og den gangen  bestemte jeg meg for at jeg ville lage/eie/ leie en gård så jeg kunne gjøre akkurat dette. Livet ble ikke sånn… enda ihvertfall.. 🙂

I dag har jeg gått opp og ned i følelser og vært minnet på alt det vonde fra den tiden, samtidig som takknemligheten og gleden for at den SIRKELEN BLIR SLUTTET på en fantastisk måte. Så etter mange tårer i dag, og en lang tur med Leo fikk jeg plassert ting i hue mitt.. og ord strekker ikke til … men regner med at englene runddt meg vet hvor takknemlig jeg er:) Det er nesten så jeg tror på at jeg er verdt noe kun i meg selv….

Måtte bare få si TUSEN TAKK til alle englene i verden som løfter og har store hjerter 🙂

 

 

Reklame

2 tanker på “Hverdagens MAGI og ENGLER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s