Kjære Monica :)

Jeg er uendelig glad i deg min kjære søster, du er en av de veldig få som har fast bopel i hjertet mitt. Jeg elsker deg av hele meg. Vi to er rimelige forskjellige, men grunntanken på livet er ganske likt hos oss:) Jeg tror at jeg aldri vil møte ei mindre fordomsfull enn deg, du er den eneste som kjenner til stort sett alle dumheter og hemmeligheter jeg har … uten å fordømme, du letter ikke på ett øyelokk engang når jeg forteller noe, du kun viser empati og forståelse når jeg trenger det, og litt veiledning når jeg tror det. Men du gjør alt med en kjærlig hånd fordi alt du gjør gjør du fra kjærlighet.

Dette gjør du med alle rundt deg og som mamma er du helt fantastisk!!! Jeg har fulgt din kamp i livet og kan med hjertet på hånda si at er det noen som setter barna sine i hovedfokus ja så er det deg.) Kanskje du skulle skrive bok om hvordan du har til nå klart denne kampen? Når vi var små så var jeg streng mot deg og ba deg ikke bli så ødelagt som meg, og det har du ikke blitt, og det er jeg så takknemlig for:) Du har ivaretatt din selvfølelse, identitet, verdighet og moral uten fordømmelse!

Vi har mye sammen men glemmer aldri i fjor når du hadde fått noen penger tilbake på skatten så sa du bare at nå skulle jeg bli med på ferie, som du betalte… og du kunne så klart heller brukt pengene på deg selv, men så uselvisk er du altså, at det første som slo deg var at jeg skulle være med på ferie:) Og det samme er skjedd i år også, du har allerede betalt for ferien som jeg skal få være med på, men i år  så prøver jeg å spare til lommepenger selv da:) Men det er du som betaler for alle . Dette skaper evigvarende minner, og jeg må jo fremheve dette for hadde det vært sånn at du er rik aller noe så hadde det vært lettere for deg også, men du er også uføretrygdet med tre barn og dere bor på 45 kvm mens vakre du er mest opptatt av at alle skal få gode opplevelser og være sammen…. fantastisk! Dette er det jeg kaller for utkledd engel min kjære søster, du har bare ikke sett vingene dine enda:)

Har tenkt så mye på deg i dag så jeg ville bare gi deg noen gode ord om hvilket utrolig menneske du er for alle rundt deg:)

Jeg kan jo ikke dy meg, så jeg må jo legge ved ett bilde.. hehe:)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s