Noen tanker i kvelden:)

Når jeg sitter og lager smykker så kan jeg ta meg selv i å finne frem en boks som jeg må sitte og sortere alle perlene, kun for å finne en farge eller en bestemt perle, og det er veldig ofte når jeg sitter og sorterer at ideene kommer, for da trenger jeg ikke å tenke, for jeg skal jo bare plukke frem noen perler… og dermed kommer ideene frem.

Andre ganger blir jeg inspirert av noe på tv, blader osv, og veldig ofte blir jeg inspirert av naturen. Om jeg ser ett krokete tre eller noe annet naturen gjør.. så tar jeg det med meg og får det ut på en eller annen måte, enten ved å skrive litt, perle litt, gråte litt eller smiler/ler høyt:)

I dag når Leo og meg gikk den lange turen vår så gikk jeg en vei jeg ikke har gått før, og det var sol, og komtil en høyde hvor jeg hadde utsikt over hele Oslo og Holmenkollen så smilte jeg for meg selv der jeg gikk, for jeg kjente en utrolig takknemlighet jeg har for mange ting i livet. Jeg kunne ramset opp mange ting, men akkurat i dag vil jeg fremheve at jeg er takknemlig for LIVET.

FORSKJELLER MELLOM MENNESKER ER MYE VIKTIGERE ENN LIKHETER:)

Bilde

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s