Endelig uføretrygdet (20.2.12)

For 12 år siden når jeg ble som sykest så ble jeg nesten hysterisk bare ved tanken på at jeg ikke skyulle kunne være ute i jobb, mens nå .. som sagt 12 år etter .. da sier jeg ENDELIG !! Det startet med at jeg besvimte på jobben av panikkangst, og at jeg kastet opp på bussholdeplassen når jeg skulle på jobb. Minner fra livet kom usensurert opp i hodet, uten forsvar i meg, men jeg var sta. Jeg VILLE fortsette å kunne jobbe, så jeg var syk ett år, jobbet 7 mnd, ble syk igjen, osv, og det har vært uttallige kurs og arbeidstreningstider og steder. Jeg har også starta eget firma to ganger i forhold til smykkene mine men Nav tildelte meg nye saksbehandlere gang på gang, så jeg visste aldri hvem jeg kunne forholde meg til, og den ene trodde på meg, men den neste ville heller at jeg skulle være sekretær og den tredje ville at jeg skulle gå på kurs for å lære å lage CV …

Ps, Min siste «ordentlige jobb» som dem sier var jeg Husøkonom på Prindsen bo og aktivitets-senter med 16 stk ansatte .

Dette er kortversjonen, for det jeg egentlig tenker i dag er at jeg er i en sorgprosess for tiden. Jeg føler at jeg har kjempet i hele livet mitt, fra jeg var bittelita og bodde på diverse barnehjem og fosterhjem osv… til å komme vekk fra voldelig psykopat .. NAV, Billighetserstatning, ensomhetsfølelsen, at jeg ikke er verdt noe, at jeg egentlig ikke kan noe, NAV, mister noe av det kjæreste jeg hadde,.. NAV og endelig kom midlertidig uføretrygden, og jeg slappet bittelitt av i skuldra.

I denne tiden skrev jeg to ulike søknader, den ene var for å få en erstatning for deBarnevernet ikke gjorde som de burde ha gjort i sin tid, og det andre var det som skjedde på barnehjemmene av overgrep. Og det var egentlig godt og veldig vondt å skrive dette for jeg måtte ta ett ufrivillig dykk i min egen dritt… som da jeg fikk ett brev tilbake om at jeg måtte utdype .. detaljert… hvordan jeg hadde blitt seksuelt overgrepet av den ene fosterfaren. Ps Jeg ble trodd til slutt.

Så fikk jeg beskjed om at jeg måtte søke på uføretrygd igjen for de syns at jeg sikkert kunne komme meg ut i jobb igjen og jeg skulle få oppfølging. (Ja da var det gått 10 år) Da var jeg så sliten at jeg sa at de måtte finne meg en jobb, og i mens fikk jeg AAP, og etter ett år med det så søkte jeg atter en gang, og var ganske oppløfta denne gangen for jeg syns det var på tide at jeg skulle få fred.. men jeg fikk avslag igjen, for de syns at jeg skulle begynne i terapi. (Noen ganger er det lurt å lese papirer i en sak også) Men jeg hadde gått i terapi nesten hele livet mitt.. for å overleve og for å klare å jobbe… klarte ikke mer…. nå var jeg nesten helt ferdig…

Så skjønte den flotte nav-dama at nå måtte jeg få ordenltig hjelp til å få søkt ordentlig.. for å bli hørt… og hun sendte meg til en av norges beste psyiater, og han brukte 45 minutter og sa at nå skulle jeg få fred. Han SÅ meg, han HØRTE meg, han LESTE alt jeg hadde skrevet kronologisk om livet mitt, og han TRODDE på meg, og dette skjedde i fjor sommer.

I desember fikk jeg beskjed om at jeg var innvilget uføretrygd 100% fra 1.1.12 og siden dette har jeg gått litt i min egen boble, har ikke helt skjønt at jeg ikke skal behøve å kjempe mer, jeg skal fortsette å LÆRE mer av livet, men jeg skal slippe denne store og lange kampen.

Det eneste psykopater, menn og kvinner i livet mitt , Nav, osv IKKE har fått tatt fra meg er KREATIVITETEN min. Jeg blir 50 år i år, og jeg føler at dette året er mitt år for å si det sånn:) Jeg har OVERLEVD i 50 år, og nå skal jeg øve meg enda mer på Å LEVE selv om je gikke helt vet hvordan jeg skal gjøre det, men jeg lærer så lenge jeg lever:)Sorgprosessen håper jeg blir kort, og at jeg kan begynne å TØRRE Å LEVE .

Ha en fin kveld:)

DU ER IKKE KNEKT FØR DU IKKE GREIER Å REISE DEG IGJEN:)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s